Poop Bag Dispenser Rox + 15 vrećica

2,90 

SKU: 5400585102420

 

Rox Green Poop Bag Dispenser je praktičan dodatak za čišćenje nakon šetnje s psom. Stilski dizajniran, lako se pričvršćuje na povodac, a dolazi s biorazgradivim vrećicama za ekološki osviješteno čišćenje.

Kategorija: Dezinfekcija prostora

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Dostupno: 3

Brand: Flamingo

Opis

Poop Bag Dispenser – Rox

Poop Bag Dispenser Rox je neophodan dodatak za svakog vlasnika psa koji želi olakšati čišćenje tijekom šetnji sa svojim ljubimcem. Ovaj praktični dispenser dolazi u elegantnom dizajnu te je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju trajnost i dugotrajnu upotrebu.

Prednosti:

  1. Jednostavna upotreba: Svojim kompaktnim dizajnom i praktičnim mehanizmom otvaranja, ovaj dispenser omogućuje brz i jednostavan pristup vrećicama za izmet kad god su vam potrebne tijekom šetnje.
  2. Prijenosnost: S univerzalnom kopčom za pričvršćivanje na povodac, remen ili torbu, možete lako pričvrstiti ovaj dispenser gdje god idete, osiguravajući da uvijek imate vrećice pri ruci.
  3. Ekološki prihvatljive vrećice: Uključene vrećice za izmet su biorazgradive, čineći čišćenje okoliša jednostavnim i odgovornim.
  4. Stilski dizajn: Rox Green donosi dozu stila u vaše šetnje sa psom. Njegov moderan izgled doprinosi estetici vaše opreme za šetnju.
  5. Trajnost: Izrađen od kvalitetnih materijala, ovaj dispenser je izdržljiv i pouzdan, pružajući dugotrajan i pouzdan rad u svim uvjetima.

 

Ukratko, Poop Bag Dispenser Rox Green kombinira praktičnost, stil i ekološku osviještenost kako bi olakšao čišćenje nakon vašeg psa tijekom šetnji, čineći vaše iskustvo šetnje ugodnijim i odgovornijim.

Dodatne informacije

Težina0,01 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Poop Bag Dispenser Rox + 15 vrećica”