Vitakraft Home Comfort special 70x20x60cm

33,55 

SKU: 8007229305857

ODABIR BOJE NA UPIT

Kategorija: Ležajevi i kreveti

Dostupno uz narudžbu

Dostupno: 0

Brand: Vitakraft

Opis

Vitakraft Home Comfort Special je udoban krevetić za pse koji pruža vašem ljubimcu mjesto za udoban i siguran odmor. Ovaj krevetić je posebno dizajniran kako bi vaš pas imao udobno mjesto za spavanje i odmor tijekom dana ili noći.

Ključne značajke proizvoda “Vitakraft Home Comfort Special” uključuju:

  1. Kvalitetni materijali: Krevetić je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su udobni i izdržljivi. Materijali su odabrani kako bi osigurali udobnost i dugotrajnost proizvoda.
  2. Udoban jastučić: Unutrašnjost krevetića obično je opremljena udobnim jastučićem koji pruža mekanu i potporu tijekom spavanja vašeg psa.
  3. Sigurna i poticajna okolina: Krevetić pruža sigurno mjesto za vašeg psa gdje se može osjećati zaštićeno i udobno. To može pomoći u smanjenju stresa i poticanju zdravog sna.
  4. Prilagođene veličine: Krevetić dolazi u različitim veličinama kako bi odgovarao različitim pasminama pasa i veličinama.
  5. Jednostavno održavanje: Većina modela krevetića dizajnirana je za jednostavno čišćenje. Jastučići se obično mogu ukloniti i prati kako bi se održala higijena krevetića.
  6. Estetski privlačan dizajn: Krevetići su često dizajnirani estetski privlačno kako bi se uklopili u unutarnji dekor vašeg doma.

Vitakraft Home Comfort Special pruža udoban i siguran krevetić za vašeg psa, pružajući im mjesto za udoban odmor unutar vašeg doma.

DIMENZIJE KREVETIĆA 70x20x60cm

Dodatne informacije

Težina5 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vitakraft Home Comfort special 70x20x60cm”