Vitakraft Home Comfort Special 45x18x30cm

19,06 

SKU: 8007229305833
Kategorija: Ležajevi i kreveti

Na zalihi

Dostupno: 1

Brand: Vitakraft

Opis

Vitakraft Home Comfort Special je udoban krevetić za pse koji pruža vašem ljubimcu mjesto za udoban i siguran odmor. Ovaj krevetić je posebno dizajniran kako bi vaš pas imao udobno mjesto za spavanje i odmor tijekom dana ili noći.

Ključne značajke proizvoda “Vitakraft Home Comfort Special” uključuju:

  1. Kvalitetni materijali: Krevetić je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su udobni i izdržljivi. Materijali su odabrani kako bi osigurali udobnost i dugotrajnost proizvoda.
  2. Udoban jastučić: Unutrašnjost krevetića obično je opremljena udobnim jastučićem koji pruža mekanu i potporu tijekom spavanja vašeg psa.
  3. Sigurna i poticajna okolina: Krevetić pruža sigurno mjesto za vašeg psa gdje se može osjećati zaštićeno i udobno. To može pomoći u smanjenju stresa i poticanju zdravog sna.
  4. Prilagođene veličine: Krevetić dolazi u različitim veličinama kako bi odgovarao različitim pasminama pasa i veličinama.
  5. Jednostavno održavanje: Većina modela krevetića dizajnirana je za jednostavno čišćenje. Jastučići se obično mogu ukloniti i prati kako bi se održala higijena krevetića.
  6. Estetski privlačan dizajn: Krevetići su često dizajnirani estetski privlačno kako bi se uklopili u unutarnji dekor vašeg doma.

Vitakraft Home Comfort Special pruža udoban i siguran krevetić za vašeg psa, pružajući im mjesto za udoban odmor unutar vašeg doma.

DIMENZIJE: 45x18x30cm

Dodatne informacije

Težina2 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Vitakraft Home Comfort Special 45x18x30cm”