Equi Mag block 3kg

Blok za lizanje s visokim sadržajem magnezija

8,75 

SKU: 840421

Equi Mag blok – idealan dodatak prehrani za konje. Visok sadržaj magnezija i drugih hranjivih tvari pruža zdravlje, jača imunitet, potiče plodnost i štiti od zdravstvenih problema poput laminitisa. Za zdrave i snažne konje izaberite Equi Mag blok!

Kategorija: Vitamini i minerali

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Dostupno: 8

Brand: S.I.N. Hellas

Opis

Equi Mag blok je savršen dodatak prehrani za vaše konje, pružajući im optimalnu količinu magnezija te bogatstvo minerala, elemenata u tragovima i vitamina za njihovo zdravlje i dobrobit. Ovaj visokokvalitetni blok formuliran je kako bi pružio niz benefita koji će vašim konjima osigurati snažno zdravlje i poboljšane performanse.

Prednosti Equi Mag bloka su mnogobrojne:

  1. Zdravija mlada rođena ždrijebad: Visok sadržaj magnezija i drugih ključnih nutrijenata podržava zdrav razvoj i rast mladih konja, osiguravajući im snažne kosti i mišiće.
  2. Povećani imunitet: Ojačani imunološki sustav pomoći će vašim konjima da se lakše bore protiv infekcija i bolesti, čime se smanjuje rizik od zdravstvenih problema.
  3. Bolja kvaliteta kolostruma: Equi Mag blok podržava proizvodnju visokokvalitetnog kolostruma kod kobile, osiguravajući vitalne hranjive tvari potrebne za zdrav rast i razvoj ždrijebadi.
  4. Poboljšana plodnost: Nutrijenti u Equi Mag bloku mogu doprinijeti poboljšanju plodnosti kod konja, što može biti od vitalnog značaja za uzgajivače.
  5. Zaštita od teturanja trave: Konji koji imaju pristup Equi Mag bloku mogu imati manje problema s teturanjem trave, što može smanjiti rizik od ozljeda i održavati konje u optimalnom zdravstvenom stanju.
  6. Zaštita od laminitisa: Redovita konzumacija Equi Mag bloka može pomoći u zaštiti konja od laminitisa, što je često ozbiljan problem u konjičkom svijetu.

Uz sastojke poput natrijevog klorida, kalcijevog karbonata, dikalcijevog fosfata, magnezijevog oksida i melase (šećerne repe), Equi Mag blok pruža sve što vaši konji trebaju za optimalno zdravlje i performanse. Dajte svojim konjima prednost koju zaslužuju s Equi Mag blokom!

Dodatne informacije

Težina3 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Equi Mag block 3kg”