DiCan UP PUPS 14kg

hrana za štenad i kuje tijekom zadnjeg razdoblja graviditeta i cijelog razdoblja laktacije

52,85 

SKU: 8424160024287

Energetski potpuna hrana za štenad i kuje tijekom zadnjeg razdoblja graviditeta i cijelog razdoblja laktacije.

Kategorija: Štenad i mladi

Dostupno uz narudžbu

Dostupno: 0

Brand: Dican Up

Opis

Bogata puretinom. Hrana sa visokim udjelom purećeg mesa koje obiluje bjelančevinama i esencijalnim aminokiselina koje se lako probavljaju i apsorbiraju.

 • Dodatak jaja i mlijeka
  Prikladan unos jaja koja su bogata bjelančevinama, i mlijeka koje je bogato mineralima kao i kalcijem, za ispravan prijelaz iz perioda laktacije na prehranu za štenad.
 • Kamilica
  Osnažuje probavu. Djeluje tako da opušta mišiće probavnog sustava. Zahvaljujući svom protuupalnom djelovanju, umanjuje upalu želuca i crijevne sluznice, ublažava nadutost i sprječava povraćanje.
 • Matičnjak
  Djeluje opuštajuće i umirujuće. Djeluje tako da obnavlja ravnotežu organizma, umanjujući stres i posljedice štetnih utjecaja koji dovode do poremećaja ravnoteže, poput tahikardije i mišićnih grčeva.
 • Masline
  Umanjuju oksidativni stres. Kombinacija hranjivih tvari koju sadrže poput monozasićenih masti i vitamina E, zajedno sa polifenolima i flavonoidima, čine masline savršenim sastojkom za borbu protiv slobodnih radikala koji oštećuju zdrave stanice.
 • Ružmarin
  Antioksidans i prirodna aroma. Snažan je prirodni antioksidans koji sprječava da se hrana pokvari. Osim toga, njegov miris i okus poboljšavaju ukus hrane.
 • Manioka
  Detoksifikacija i pročišćavanje. Doprinos manioke, sa njenim visokim udjelom resveratrola, umanjuje razinu lošeg kolesterola, poboljšava cirkulaciju krvi, povećava proizvodnju trombocita i pospješuje cirkulaciju krvi, dok u isto vrijeme sprječava pojavu ateroskleroze i nastanka krvnih ugrušaka.

SASTAV

Dehidrirano meso 30% (piletina 12%, puretina 18%), puno zrno kukuruza, riža 14%, pileća mast, vlakna iz žitarica, ultrahidrolizirana pileća jetra 2%, jaja, mlijeko u prahu, mahune rogača, mineralne tvari, masline 0.1% i prirodni biljni ekstrakti (izvor prirodnog prebiotika: manioka 0.02% (Cassava filaments), kamilica 0.01% (Chamaemelum nobile), matičnjak 0.01% (Melisa Oficinales), ružmarin 0.01% (Rosmarinus officinalis)).

SMJERNICE ZA PREHRANU

Poslužite određenu količinu hrane u zdjelicu, ovisno o težini životinje, tri puta na dan, počevši od 3-4 tjedna starosti sve do prve godine starosti štenca. Za kuje tijekom zadnjeg razdoblja graviditeta, počevši od 15-og dana prije očekivanog termina okota i kroz cijelo razdoblje laktacije. Važno je da životinja ima uvijek na raspolaganju svježu čistu vodu. Svaka promjena prehrane trebala bi biti postupna kroz period od 4-5 dana, kako bi se izbjegla mogućnost pojave probavnih poremećaja. Držite spremnik sa hranom čvrsto zatvoren na suhom i tamnom mjestu, udaljenom od poda i izvan izravne izloženosti zrakama sunca.

Dodatne informacije

Težina14 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DiCan UP PUPS 14kg”