Equi Bronchial mineralni blok 3kg

Dodatak prehrani za konje

6,90 

SKU: 840390

Pogodan za konje

Kategorija: Dišni sustav, Vitamini i minerali

Na zalihi

Dostupno: 5

Brand: S.I.N. Hellas

Opis

Equi Bronchial mineralni blok

Minerali, elementi u tragovima i vitamini

  • Djeluje protiv respiratornih problema
  • Poboljšanje probave
  • Očuvanje Stromachovog neutralnog Ph
  • Poboljšanje imunološkog sustava
  • Podržava i optimizira metabolizam

Prednosti

Blokovi za lizanje bronchical, osim bogatog sadržaja minerala, elemenata u tragovima i vitamina, dodatno su pojačani prirodnim eteričnim uljima mente i eukaliprta, za ublažavanje i olakšavanje respiratornih simptoma.

Osobito, tijekom hladnog i vlažnog vremena, mnoge životinje pate od respiratornih simptoma i problema s dišnim sustavom, a slabi im i imunološki sustav.

Posebna formula bogata mineralima, elementima u tragovima i vitaminima Bronchial mineralni blok, u kombinaciji s eteričnim uljima metvice i eukaliptusa, pomaže u otpuštanju sluzi i djeluje umirujuće na upalne procese dišnih puteva, jačajući imunološki sustav životinje. u isto vrijeme.

Stoga je Bronchial mineralni blok za lizanje izvrstan izbor za potporu kompletnog dišnog sustava životinje i njezinu dobrobit tijekom hladne zimske sezone, na prirodan način bez lijekova!!!

Korištenje Bronchial mineralng bloka također se preporučuje za vrlo suha i izrazito prašnjava okruženja, poput pješčanih područja i pustinja, gdje su problemi s disanjem također vrlo česti.

Kao i svi ostali naši proizvodi, i BRONCHIAL je proizveden od prehrambene, stolne kvalitete, prirodne mediteranske morske soli, prirodno jodirane i sušene na suncu.

Sastav

Natrijev klorid, dikalcijev fosfat, kalcijev karbonat, magnezijev oksid, melasa (šećerna repa)

Dodatne informacije

Težina3 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Equi Bronchial mineralni blok 3kg”