NEMA NA ZALIHI

Oropharma B-Chol 500ml

Tonik za optimalan rad jetre kod ptica

28,30 

SKU: 5410340805237

PAKIRANJE 500ml

Kategorija: Ljekoviti dodaci prehrani

Nema na zalihi

Dostupno: 0

Brand: Oropharma

Opis

Oropharma B-Chol

Oropharma B-Chol je jedinstvena mješavina temeljena na sumpornim amino kiselinama, biotinu, sorbitolu i vitaminu B12. Promovira rast i pomaže kod mitarenja, poboljšava metabolizam i apetit, aktivira probavu, pomaže funkcijama jetre i pročišćava krv. B-Chol potiče izlučivanje žuči i probavu. Methionine i choline potiče istjecanje štetnih tvari i masti iz jetre. Nakon izlučivanje štetnih tvari iz jetre biotin potiče izlučivanje žuči i sorbitola čime stimulira funkciju crijevima. Kombinacija tih tvari rezultira poboljšannjem probave. B-administriranje Chol preporuča se nakon tretmana antibioticima kako bi se poboljšala funkcija jetre. Dodavanjem vitamina B12 u B-Chol podiže se opći metabolizam i bolji oporavak goluba. B-Chol pomaže kod mitarenja kroz prisustvo sumpornih aminokiseline, kao što su methionine. Sumporne aminokiseline su neophodne za proizvodnju keratin, što je osnova za izgradnju perja i kože.

Sastav

Tekući sorbitol, saharoza

Analitički sastavi

Sirovi protein 3,06%, Sirova vlakna 0%, Sirova masnoća 0,18%, Sirovi pepeo 0%, Lizin 0 mg / kg, Metionin 19225 mg / kg, Natrij 109 mg / kg

Aditivi / kg
Prehrambeni aditivi
Kolin (holin klorid) 30928 mg, biotin 19,2 mg, vitamin B12 19,2 mg

Upute za korištenje

2 vrha boce (10 ml) po litri vode za piće
– u razdoblju muljenja: 2 dana u tjednu
– nakon terapije antibioticima: 5 uzastopnih dana

Savjet

Na početku razdoblja trčanja i trčanja savjetuje se 8-dnevni tečaj. Nakon primjene lijekova, savjetuje se 5-dnevni tečaj s B-Cholom.

Dodatne informacije

Težina0,5 kg
Pakiranje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Oropharma B-Chol 500ml”