4VET Hidroalkoholni losion za dezinfekciju i čišćenje ruku 200ml

Za temeljito dezinficiranje ruku

5,80 

SKU: 3831085598680

4Vet Hydroalkoholni losion za ruke, s ekstraktom aloe vere, pruža temeljito čišćenje i dezinfekciju. Sadrži najmanje 70% alkohola. Dermatološki testiran. Pakiranje: 200 ml.

Kategorija: Higijena i njega, Higijena i njega, Higijena i njega, Njega i higijena, Njega i higijena, Njega kože, Njega kože

Na zalihi

Dostupno: 2

Brand: 4VET

Opis

4Vet Hydroalkoholni losion za čišćenje i dezinfekciju ruku

  • Za temeljito dezinficiranje ruku
  • S ekstraktom aloe vere
  • Najmanje 70% alkohola
  • Dermatološki testirano
  • Pakiranje: 200 ml

Hidroalkoholni losion za temeljito čišćenje ruku. S ekstraktom Aloe Vere i biljnim glicerinom pruža maksimalnu zaštitu i njegu kože. Sadrži najmanje 70% alkohola.

Sastojci:

Denaturirani alkohol, voda, glicerin, izopropilni alkohol, sok od listova aloje, mentol, trietanolamin, karbomer, natrijev benzoat, kalijev sorbat, CI 42090 (FD&C plava broj 1).

Upute za uporabu:

Uliti prikladnu količinu tekućine u dlan. Trljati dlanove jedan o drugi kao kod pranja ruku, dok se tekućina ne osuši. Nakon upotrebe ne ispirati ruke.

Upozorenja: Vrlo zapaljivo. Nadražuje oči. Pare mogu izazvati pospanost i vrtoglavicu. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od izvora paljenja. Ne pušiti u blizini sredstva. U slučaju da sredstvo dođe u dodir s očima, odmah isprati obilnom količinom vode i potražiti liječničku pomoć. Ne gutati.

Samo za vanjsku upotrebu. U slučaju gutanja ili lošeg osjećaja odmah potražiti liječničku pomoć. Ne gutati. Samo za vanjsku upotrebu.

Dodatne informacije

Težina0,3 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “4VET Hidroalkoholni losion za dezinfekciju i čišćenje ruku 200ml”